Osteopati


Osteopati


Osteopati er en internasjonal anerkjent profesjon, som er autorisert i flere land, blant annet nå nylig Danmark. Det er en manuell terapiform som baserer seg på vitenskapelige og kliniske fag. Tord har en fireårig utdanning ved høyskolen Kristiania som består av en bachelorgrad, og et videreutdanningsår som avsluttes med en diplomoppgave og en avsluttende klinisk kompetanse eksamen. Dette gir medlemskap i NOF (Norsk Osteopatforbund) og Tord er derav kvalitetssikret gjennom Norsk Osteopatforbund. 

En osteopat finner sammenhengen mellom pasientens hverdag, pasientens kropp, og pasientens smerter. Det settes av god tid på å gjennomføre en grundig anamnese(sykehistorie) for å kartlegge pasientens problematikk. Man gjennomfører så en Klinisk/nevrologisk og ortopedisk undersøkelse. Gjennom den anamnesen og den kliniske undersøkelse finner terapeuten ut om det er trygt å behandle deg, eller om du skal henvises videre. 


Deretter gjennomføres en osteopatisk undersøkelse før man sammen med pasienten lager en behandlingsplan som er individuelt tilpasset pasientens behov.

Som osteopat jobber man med en rekke manuelle teknikker som bløtvevsbehandling, mobiliserings teknikker, uttøynings teknikker og manipulasjons teknikker i 


Bestill time på tord@altvitalt.no eller kontakt på tlf 40042240 hvis du har plager med følgende: 

- Rygg-eller nakkessmerter

- Hodepine eller svimmelhet

- Skulder-albue-eller håndleddsmerter.

- Hofte-kne - fot eller ankelplager.

- Bekken-eller svangerskaps relaterte plager.

- Akutte og belastningsrelaterte plager. 

- Idrettsskader


For å lese mer, følg linken: http://osteopati.org/hva-er-osteopati/