Terapeuter

Terapeuter

Andreas Lesjø

 

Fysioterapeut

 

 

Tlf: 91192795

andreas@altvitalt.no

 

Andreas er utdannet ved Professionshøjskolen Metropol, København, i 2014. Han har senere videreutdannet seg innenfor idrettsmedisin (NIMI), samt fordypning innenfor nakke, korsrygg og skulder.

 

Våren 2019 avsluttet han et videreutdanningsforløp innenfor Tverrprofesjonell Videreutdanning i Smerte (TViS).

 

Hans interesse felt er behandling og forebygging av idrettsskader, behandling av skulder og behandling av nakke- og ryggplager.

 

 

 

Mari Ims Skåland

 

Fysioterapeut

 

Tlf: 92843224

mari@altvitalt.no

 

Mari har god erfaring innen nakke- og skulderproblematikk. Hun jobber også mye med kvinnehelse, deriblant bekkenleddssmerter og inkontinens. Hun har god kompetanse innen aktiv rehabilitering og forebygging av akutte/ belastningsrelaterte skader.

 

Sertifisert «Aktiv med artrose»- fysioterapeut, og gir oppfølging av livsstilsendringer og vektnedgang.

Hun har også en videreutdanning i tverrprofesjonell smertebehandling, og jobber med mer kompleks smerteproblematikk.

Cathrin Huseby

 

Fysioterapeut

Akupunktør

 

Tlf: 92604831

cathrin@altvitalt.no

 

Cathrin har lang erfaring innen ortopedi og idrettsmedisin. Hun behandler pasienter med langvarig og sammensatt smerteproblematikk.

 

Cathrin har bacholor i akupunktur og videreutdanning i barneakupunktur. Hun jobber blant annet med plager relatert til anspenthet og stress, kroniske smertetilstander og ubalanser i kroppen relatert til  kosthold og fysisk- og psykisk helse.

 

Hun er mangeårig gruppetreningsinstruktør innen styrke og utholdenhetstrening. Hun tar for tiden en videreutdanning innen yoga.

 

Cathrin har driftsavtale med oslo kommune.

Gard Aslak Patursson

 

Fysioterapeut

 

 

Tlf: 93231987

gard@altvitalt.no

 

Gard er utdannet fra Fontys University i Eindhoven, Nederland, i 2016. Han tar for tiden en master i manuellterapi ved University of Brighton i England. Han har variert arbeidserfaring med ulike diagnoser og funksjonsproblematikker.

 

Gard er opptatt av å se hele mennesket i deres problematikk for å kunne tilpasse behandlingen best mulig til den enkelte. Han ønsker å utnytte pasientens ressurser i samspill med egen kompetanse for å nå pasientens mål.

 

Interesseområder er korsrygg, hofter og lyske og behandling av nakke og ryggplager med utstrålende smerter.

 

Marius Herfindal Haakonsen

 

Mensendieckfysioterapeut

 

Tlf: 91518913

marius@altvitalt.no

 

Marius tar for tiden master i fysioterapi ved OsloMet, med fordypning eldre og smerter. Han har etter fullført bachelor i mensendieckfysioterapi tatt videreutdanning i tverrfaglig smertebehandling og videreutdanning i fysioterapi for eldre. Han har selv bakgrunn fra fotball.

 

Han har spesialisert seg innenfor diagnostisering og behandling av svimmelhetsproblematikk, såletilpasning og smertebehandling, og har spesiell interesse for svimmelhet og nakkesmerter. Han er opptatt av helhetlig smertebehandling med fokus på egeninnsats og smerteundervisning. Han har god erfaring med opptrening etter operasjoner og skader.

 

Marius har driftsavtale med Oslo kommune.

Una Wilvangen

 

Fysioterapeut

Akupunktør

 

Tlf: 90880201

una@altvitalt.no

 

Una har bred og god erfaring med aktiv opptrening og rehabilitering etter skader, brudd og operasjoner i tillegg til behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager i nakke, skulder, hofte, kne, ankel og fot. Hun har en spesiell interesse for alle typer idrettsskader, og har generelt kne som spesialfelt. Hun har selv bakgrunn fra håndball.

 

Engasjert i forebygging av idrettsrelaterte skader både hos utøvere og mosjonister, unge som eldre. Hun har stor tro på tverrfaglighet og samarbeid mellom faggrupper, det å tenke helhetlig rundt smerteproblematikk og viktigheten av å ta ansvar for egen helse. Hun har også en bachelor i akupunktur fra Akupunktur Høyskolen.

 

Una har driftsavtale med Oslo kommune. 

 Våre terapeuter er medlem av:

AltVitalt AS

Stovner Senter 5 

4. etg. oppgang B

0985 Oslo

tlf: 22 78 79 10

epost: post@altvitalt.no


Åpningstider: 

Man-tors. 08.30-18.00

Fre. 08.30-16.00

Åpningstider kan variere i høytider og ved ferieavvikling.


Avbestillingsregler:

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før, ellers må timen dekkes i sin helhet.

Copyright © All Rights Reserved Altvitalt AS